Groep 8 is maandag veilig op de locatie van de werkweek aangekomen.

Alle ouders/verzorgers van deze leerlingen lezen actuele informatie op Klasbord.

Wij zien de leerlingen donderdag weer in Rijswijk terug.

Het Melodie Lentefeest

27 mei 2019 - Op woensdag 29 mei vierden wij het Lentefeest. Dit was een ontzettend leuk en gezellig feest. Wij bedanken iedereen die hielp om dit feest mogelijk te maken.
Lees meer ›
Verandering naam SRK naar UP

21 maart 2019 - Een groot aantal vestigingen van Stichting Rijswijkse Kinderopvang heeft vanaf 4 maart 2019 een nieuwe naam: Up Kinderopvang. De nieuwe naam en uitstraling laten beter zien wat Up belangrijk vindt en wat ouders kunnen verwachten. De gezelligheid, vertrouwdheid en de medewerkers zijn niet veranderd!
Muzieklessen Trias

12 oktober 2018 - Leerlingen van CBS Melodie krijgen wekelijks muziekles (zowel zang als instrumenteel) van Trias. Klik voor een impressie van de muzieklessen op onderstaande foto.