Welkom op de website van
CBS Melodie

Agenda

CBS Melodie is een moderne basisschool. Vanuit een hedendaagse christelijke visie geven wij concreet invulling aan waarden als respect, verdraagzaamheid, behulpzaamheid en openheid. Wij staan open voor alle gezindten.
CBS Melodie valt onder het bestuur van Lucas Onderwijs.

Samen met leerlingen en ouders, streven wij naar het best denkbare onderwijs opdat iedere leerling zich kan ontwikkelen tot een zelfbewuste, verantwoordelijke en kansrijke burger. Wij zijn samen verantwoordelijk voor de brede ontwikkeling van ieder kind in een veilige en uitdagende leeromgeving. Op CBS Melodie kunnen leerlingen op eigen niveau ontdekken, onderzoeken, samenwerken, reflecteren en zichzelf controleren.

In de school heeft Stichting Rijswijkse Kinderopvang DoReMi ook een peuterspeelschool en bieden zij de mogelijkheid tot buitensschoolse opvang. Leerlingen hebben bij ons op school de mogelijkheid om over te blijven.

CBS Melodie is een brede buurtschool waar ook naschoolse activiteiten plaatsvinden.
De school staat in de meest kindvriendelijke wijk van Nederland:
www.omroepwest.nl/nieuws/3143569/Muziekbuurt-in-Rijswijk-is-kindvriendelijkste-buurt-van-Nederland

Heeft u interesse in onze school? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op scholenopdekaart.nl

oktober 2018
 _________________________________

woensdag 3 oktober