Groep 1-2a

Welkom bij de Tuba’s (groep 1/2a). Mijn naam is Michelle de Deugd, ik ben leerkracht en werk fulltime in deze groep. Ik doe dit met erg veel plezier.

In de kleuterklassen leren wij door middel van spel en werken wij thematisch.
In de klas zijn verschillende hoeken waar wij werken met elkaar en veel plezier maken. We hebben onder andere een huishoek, een bouwhoek, een reken- en taalhoek en een knutsel- en tekentafel. In de klas wordt er veel aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van leerlingen. Ook leren wij hoe we met elkaar spelen en werken. Naast dat we veel leren, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat we met plezier naar school gaan, dit is ons uitgangspunt van elke dag.

In deze periode werken wij rondom het thema 'feestdagen'. Het belooft een leuke tijd te worden!