Groep 1-2a

Welkom bij de Tuba’s (groep 1/2a). Mijn naam is Michelle de Deugd, ik ben leerkracht en werk fulltime in deze groep. Ik doe dit met erg veel plezier en elke dag is weer een feest.

Bij de kleuters leren wij door middel van spel en werken wij thematisch.
In de klas zijn verschillende hoeken waar wij spelen en werken met elkaar en veel plezier maken. We hebben onder andere een huishoek, een bouwhoek, een reken- en taalhoek en een knutsel- en tekentafel. Dit jaar hebben wij een mooie nieuwe spullen voor in onze huishoek mogen uitzoeken, dit gaat zeker voor veel speelplezier zorgen!

In de klas besteden wij veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van leerlingen en leren wij hoe we met elkaar spelen en werken. Naast dat wij veel leren, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat we met plezier naar school gaan. Dit is ons uitgangspunt voor elke dag!