Groep 1-2b

Welkom bij de Harpen, groep 1-2B. Mijn naam is Esmeralda Saris-de Wilde, ik ben de leerkracht en werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in deze groep.
Op woensdag werkt Juf Marjan de Ron in deze groep. Ik sta inmiddels al zo'n jaar of 20 voor de klas en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Naast mijn werk heb ik samen met mijn man een gezin met 2 (inmiddels al grote) kinderen en ben oma van twee kleinkinderen.

In de kleuterklassen besteden wij veel aandacht aan het leren door middel van spel. Aan de hand van verschillende thema’s leren we hoe de wereld in elkaar steekt.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat de kinderen met plezier naar school gaan.

Wilt u verder informatie of heeft u een vraag voor mij?Ik ben via de mail goed bereikbaar. U kunt een bericht zenden aan: esaris@cbsmelodie.nl