Welkom bij de banjo's, groep 3

Wij, juf Gerarda en juf Alyssa, en ook leerkrachtondersteuner juf Nicolette werken met veel plezier in groep 3.

Groep 3 is een enerverend jaar! In een (1) schooljaar leren de kinderen lezen EN schrijven. Lezen en schrijven doen we volgens vaste methodes. Daarnaast is er twee keer per week gym en besteden we aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. Muziek maken doen we graag en dit staat ook wekelijks op het programma. Na de kerstvakantie gaan we beginnen met culturele vorming door middel van een maandsluiting, waarbij kinderen in kleine groepjes hun talenten mogen laten zien. Het naar je zin hebben op school en in je klas EN plezier maken staan voorop in onze groep.

De feestdagen staan al bijna voor de deur. Ook hier besteden we aandacht aan. In deze periode van warmte en gezelligheid vieren we Sinterklaas en hebben we een kerstviering en een kerstdiner.

We kijken er naar uit!