Welkom bij de banjo's, wij zijn groep 3.

Wij, juf Gerarda en juf Alyssa, en ook juf Nicolette werken met veel plezier in groep 3.

Groep 3 is een enerverend jaar! In dit leerjaar leren de kinderen lezen EN schrijven. Lezen en schrijven doen wij volgens methodes, hiernaast besteden we ook veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling.
We maken graag muziek, dit staat wekelijks op het programma.
Twee keer per week hebben wij gymles van meester Alwin. De gymzaal is ook in onze school.

Na de kerstvakantie werken wij aan culturele vorming door middel van een maandsluiting, waarbij leerlingen in kleine groepjes hun talenten laten zien.
Het naar je zin hebben op school en in de klas en ook plezier maken staan voorop in onze groep.

De feestdagen staan al bijna voor de deur. Ook hier besteden we aandacht aan. In deze periode van warmte en gezelligheid hebben we een kerstviering en een kerstdiner.

We kijken er naar uit!