De panfluiten

Wij zijn juf Nicolette en juf Mariëlle. Juf Nicolette staat op maandag en dinsdag voor de groep (op woensdag staat ze bij groep 7 voor de klas). Juf Mariëlle staat op woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas. Ook krijgen de kinderen ondersteuning in de klas van juf Carolien. Zij is stagiaire onderwijsassistent. Zij is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

In het leerjaar van groep 5 staat wereldoriëntatie nieuw voor de kinderen op het programma. De kinderen verdiepen zich in geschiedenis, leren over de natuur en zij gaan aan de slag met techniek.

De komende periode werken we aan het automatiseren van de tafels van 1 t/m 10, hebben wij geleerd wat een lidwoord/ zelfstandig naamwoord/ bijvoeglijk naamwoord en een werkwoord is en kunnen wij vertellen hoe de jagers en boeren vroeger hebben geleefd. Op vrijdagmiddag hebben we een crea-uurtje.