Welkom bij de Panfluiten, groep 5

Wij zijn juf Tonny en juf Mariëlle. Juf Tonny staat op maandag en dinsdag voor de groep (op donderdag en vrijdag is zij bij ons voor extra ondersteuning). Juf Mariëlle staat op woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas.

In het leerjaar van groep 5 staat wereld oriëntatie nieuw voor de kinderen op het programma. De kinderen verdiepen zich in geschiedenis, leren over de natuur en gaan zij aan de slag met techniek.

De afgelopen periode hebben wij al veel geoefend met de tafels van 1 t/m 10, hebben wij geleerd wat een lidwoord/ zelfstandig naamwoord/ bijvoeglijk naamwoord en een werkwoord is en kunnen wij vertellen hoe de jagers en boeren vroeger hebben geleefd.

De komende periode gaan wij weer hard aan de slag, maar staan ook de gezellige feestdagen op het programma.