Welkom bij de Castagnetten, groep 8

Wij zijn juf Sandra en juf Silvia en samen geven wij les aan groep 8 dit jaar. Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Silvia er en op woensdag en donderdag is juf Sandra aanwezig.

Groep 8 is een gezellige, kleine groep van maar 11 leerlingen! Dat houdt wel in dat we heel hard kunnen werken, want dat moet toch wel in groep 8.

Het is het laatste jaar van de basisschool en we doen naast hard werken toch ook nog veel leuke dingen. We krijgen gastlessen van de NS (Nederlandse Spoorwegen) en bureau Halt komt ook twee keer langs. We gaan op scholenbezoek en krijgen heel veel informatie van VO scholen.

In groep 8 gebeuren ook veel spannende dingen. In november maken de leerlingen de NIO, dat is een intelligentietoets. In december krijgen ze een voorlopig advies voor de middelbare school. Dan kunnen ze in januari en februari op zoek naar een nieuwe school. Met een definitief advies kunnen ze dan in februari inschrijven!

Gelukkig vieren we ook nog Sinterklaas en Kerst in de groep.

Groep 8 is een druk en spannend, maar zeker ook heel gezellig en leuk jaar!

De juffen hebben er zin in!