Peuterspeelschool en BSO

Een groot aantal vestigingen van Stichting Rijswijkse Kinderopvang heeft vanaf 4 maart 2019 een nieuwe naam: Up Kinderopvang. De nieuwe naam en uitstraling laten beter zien wat Up belangrijk vindt en wat ouders kunnen verwachten. De gezelligheid, vertrouwdheid en de medewerkers zijn niet veranderd!

Up Kinderopvang

Alle soorten kinderopvang, altijd in de buurt – in of dicht bij school - voor alle kinderen. Met Up haal je elke dag het meeste uit opgroeien! Na een schooldag kan uw kind bij Up uitrusten, lol maken en meedoen met te gekke activiteiten van Up actief. Dat is het programma vol inspirerende thema’s en activiteiten die veel ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier. Uw kind maakt plezier, maar leert stiekem ook heel veel op de buitenschoolse opvang van Up.

Up is er het hele jaar door, iedere schooldag, maar ook op dagen dat er geen school is. Bijvoorbeeld in een schoolvakantie. BSO kunt u ook combineren met voorschoolse opvang of aanvullen met extra opvang op schoolvrije dagen.

Up werkt samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk. Dat doet Up vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. De samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooie doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

Voor vandaag en morgen

Up laat kinderen het beste uit zichzelf halen, zodat ze klaar zijn voor de wereld van vandaag en morgen. Up doet er alles aan om van elke dag iets bijzonders te maken. Zo leren kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden en ontwikkelen ze onverwachte talenten. Maken ze nieuwe vriendjes en hebben plezier.

Up actief

Up actief is het nieuwe activiteitenprogramma van Up met inspirerende thema’s en volop activiteiten die goed passen bij de belevingswereld van kinderen. Dit zijn unieke activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier;creatief, sport en spel, media, dans en theater, koken en voeding, muziek, natuur, techniek en wetenschap.

Over Up

Maak kennis met de wereld van Up

www.upkinderopvang.nl

Up in de buurt