Nieuws

Opening school met ingang van 11 mei 2020

22 april 2020 - Beste ouder/verzorger,

 

Gisteravond heeft de minister president aangekondigd dat de basisscholen voor 50% weer open gaan. Een volgende aankondiging over de versoepeling van de maatregelen volgt op 20 mei. De inhoud van deze brief is geldig tot nadere berichtgeving vanuit de overheid.

 

De gezondheid van iedereen blijft bovenaan staan.
Nog steeds geldt:

Blijf thuis bij griepverschijnselen; heb je een neusverkoudheid, last van hoesten of koorts, blijf thuis. Mijd in dit geval ook sociale contacten. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.
De richtlijnen gaan onder andere over extra schoonmaak en handen wassen.
Met het schoonmaakbedrijf zijn afspraken gemaakt over extra schoonmaak. De uitvoering zal nauwgezet worden gecontroleerd.
Over het handen wassen zijn schoolafspraken gemaakt en extra materialen ingekocht. De leerkrachten zullen hier nauwgezet mee omgaan.

Binnen de richtlijnen van de RIVM gaan de lessen op 11 mei starten.


Lees meer ›

Ouderbrief verlenging sluiting scholen tot en met de meivakantie

01 april 2020 - Beste ouder/verzorger,

 

Dinsdagavond heeft het kabinet aangekondigd dat de genomen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus worden verlengd tot en met 28 april. Voor het onderwijs betekent dit concreet dat scholen gesloten blijven tot en met de meivakantie (tot en met 8 mei). De week voorafgaand aan 28 april maakt het kabinet bekend of en hoe de maatregelen verlengd worden.

 

De minister-president benadrukte dat we het coronavirus alleen samen onder controle krijgen. Hij riep op de maatregelen na te leven en zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook in de meivakantie.
Lees meer ›

Veranderingen binnen het team

14 maart 2020 - Met ingang van 1 februari jl. is onze directeur Sandra van der Meulen vertrokken naar een andere school, dichter in de buurt van haar woonplaats.

Zij is inmiddels opgevolgd door twee interim-directeuren, Hans Orelio en Han Nielen. Op dinsdag is Hans Orelio aanwezig. De vaste werkdagen van Han Nielen op Melodie zijn  woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdag. 

 

Juf Silvia van groep 8 zal per 17 maart a.s. CBS Melodie verlaten om op een school voor speciaal basis onderwijs te gaan werken. Vanaf 2 maart begint juf Kajel Singh al in groep 8 om, tot en met 17 maart, de dagelijkse gang van zaken en de kinderen goed te leren kennen zodat de overgang soepel kan verlopen.