Nieuws

Ouderbrief verlenging sluiting scholen tot en met de meivakantie

01 april 2020 - Beste ouder/verzorger,

 

Dinsdagavond heeft het kabinet aangekondigd dat de genomen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus worden verlengd tot en met 28 april. Voor het onderwijs betekent dit concreet dat scholen gesloten blijven tot en met de meivakantie (tot en met 8 mei). De week voorafgaand aan 28 april maakt het kabinet bekend of en hoe de maatregelen verlengd worden.

 

De minister-president benadrukte dat we het coronavirus alleen samen onder controle krijgen. Hij riep op de maatregelen na te leven en zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook in de meivakantie.
Lees meer ›

Vervolg informatie Coronavirus

16 maart 2020 - Beste ouder/verzorger,

 

Vanmorgen hebben wij, als team, met elkaar afspraken gemaakt om “afstandsonderwijs” mogelijk te maken.
Lees meer ›

Sluiting scholen 16 maart tot 6 april

15 maart 2020 - 

Beste ouder/verzorger,

 

Vandaag heeft het kabinet bekend gemaakt dat scholen in het primair -, voortgezet – en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang vanaf maandag 16 maart 2020 sluiten. De sluiting zal vooralsnog gelden tot en met 6 april 2020.
Dit is een uitzonderlijke periode met veel onzekerheid. De maatregelen rond het coronavirus raken ons allen.


Lees meer ›

Veranderingen binnen het team

14 maart 2020 - Met ingang van 1 februari jl. is onze directeur Sandra van der Meulen vertrokken naar een andere school, dichter in de buurt van haar woonplaats.

Zij is inmiddels opgevolgd door twee interim-directeuren, Hans Orelio en Han Nielen. Op dinsdag is Hans Orelio aanwezig. De vaste werkdagen van Han Nielen op Melodie zijn  woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdag. 

 

Juf Silvia van groep 8 zal per 17 maart a.s. CBS Melodie verlaten om op een school voor speciaal basis onderwijs te gaan werken. Vanaf 2 maart begint juf Kajel Singh al in groep 8 om, tot en met 17 maart, de dagelijkse gang van zaken en de kinderen goed te leren kennen zodat de overgang soepel kan verlopen.

Coronavirus

Coronavirus

13 maart 2020 - Update 13-03-2020 Coronavirus

 

 
Lees meer ›