Nieuws

Vanaf 8 juni weer les voor alle leerlingen

07 juni 2020 - Beste ouders/verzorgers van onze leerlingen,

 

Aanstaande maandag, morgen, heten we alle leerlingen weer welkom op school. Ook stagiaires en externe hulpverleners zijn weer welkom.

Helaas niet niet de ouders van al onze leerlingen. Voor ouders geldt dat zij nog buiten het plein, met 1,5 meter afstand van elkaar, moeten blijven.

 

De kleuterleerkrachten wachten de kinderen op het plein op; net zoals wij dat gedaan hebben met halve groepen. De andere leerlingen lopen direct door naar de klas. Na de pauze gaan de leerlingen, groepsgewijs met de leerkracht, naar binnen.

 

In de klas zullen de kinderen veel hun handen moeten wassen: bij binnenkomst, voor en na de pauze en als ze de klas zijn uit geweest. 

 

 
Lees meer ›

Opening school met ingang van 11 mei 2020

22 april 2020 - Beste ouder/verzorger,

 

Gisteravond heeft de minister president aangekondigd dat de basisscholen voor 50% weer open gaan. Een volgende aankondiging over de versoepeling van de maatregelen volgt op 20 mei. De inhoud van deze brief is geldig tot nadere berichtgeving vanuit de overheid.

 

De gezondheid van iedereen blijft bovenaan staan.
Nog steeds geldt:

Blijf thuis bij griepverschijnselen; heb je een neusverkoudheid, last van hoesten of koorts, blijf thuis. Mijd in dit geval ook sociale contacten. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.
De richtlijnen gaan onder andere over extra schoonmaak en handen wassen.
Met het schoonmaakbedrijf zijn afspraken gemaakt over extra schoonmaak. De uitvoering zal nauwgezet worden gecontroleerd.
Over het handen wassen zijn schoolafspraken gemaakt en extra materialen ingekocht. De leerkrachten zullen hier nauwgezet mee omgaan.

Binnen de richtlijnen van de RIVM gaan de lessen op 11 mei starten.


Lees meer ›

Veranderingen binnen het team

14 maart 2020 - Met ingang van 1 februari jl. is onze directeur Sandra van der Meulen vertrokken naar een andere school, dichter in de buurt van haar woonplaats.

Zij is inmiddels opgevolgd door twee interim-directeuren, Hans Orelio en Han Nielen. Op dinsdag is Hans Orelio aanwezig. De vaste werkdagen van Han Nielen op Melodie zijn  woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdag. 

 

Juf Silvia van groep 8 zal per 17 maart a.s. CBS Melodie verlaten om op een school voor speciaal basis onderwijs te gaan werken. Vanaf 2 maart begint juf Kajel Singh al in groep 8 om, tot en met 17 maart, de dagelijkse gang van zaken en de kinderen goed te leren kennen zodat de overgang soepel kan verlopen.