07 juni 2020

Vanaf 8 juni weer les voor alle leerlingen

Beste ouders/verzorgers van onze leerlingen,

Aanstaande maandag, morgen, heten we alle leerlingen weer welkom op school. Ook stagiaires en externe hulpverleners zijn weer welkom.

Helaas niet niet de ouders van al onze leerlingen. Voor ouders geldt dat zij nog buiten het plein, met 1,5 meter afstand van elkaar, moeten blijven.

De kleuterleerkrachten wachten de kinderen op het plein op; net zoals wij dat gedaan hebben met halve groepen. De andere leerlingen lopen direct door naar de klas. Na de pauze gaan de leerlingen, groepsgewijs met de leerkracht, naar binnen.

In de klas zullen de kinderen veel hun handen moeten wassen: bij binnenkomst, voor en na de pauze en als ze de klas zijn uit geweest.

Overblijven doen wij net als voor de coronacrisis. Als u uw kind thuis wilt laten eten, informeer dan even de leerkracht.

Wat belangrijk blijft, is: bij verkoudheid, hoesten en koorts, blijf thuis.

Met vriendelijke groet,

Han Nielen